ERBOLINEA | Kaip išsirinkti namų kvapą?

Vienas svarbiausių namų jaukumo elementų yra juose vyraujantis kvapas. Tai puikiai suprato ir Erbolinea kompanija, kuri prieš 25 metus, mažoje laboratorijoje, Pietų Italijoje, iš aistros ir noro atrasti netikėčiausius aromatus, pradėjo kurti namams skirtus kvapus. Galime pasidžiaugti, kad jiems tai puikiai pavyko, nes visi, jų sukurti kvapai yra unikalūs, dvelkiantys rafinuota prabanga ir ilgai įsirėžiantys į atmintį. Namus jie užpildo svetingumo ir svaiginančio atsipalaidavimo kupina atmosfera, kurioje taip gera ir malonu būti. Erbolinea asortimentą sudaro įvairūs kvapai su lazdelėmis, purškikliai, ekstraktai, kvapai automobiliams ir netgi kvapai skirti skalbiniams.
Kaip išsirinkti?

KVAPAI SU LAZDELĖMIS

Populiarieji kvapai su lazdelėmis ne tik skleidžia puikų aromatą, tačiau dėl išvaizdaus buteliuko dizaino yra naudojami ir kaip interjero detalė. Paskleisti kvapus labai paprasta, tereikia atkimšti buteliuką, įmerkti bambukines lazdeles ir įsigėrusios aromatų jos palengva ims skleisti kvapą į aplinką. Nebūtina sudėti visų, komplekte esančių, lazdelių. Jei patalpa mažesnė arba jei norite tik švelnaus dvelksmo, galite įmerkti tik kelias iš jų. Na, o jei mėgstate intensyvesnius kvapus, sumerkite visas lazdeles bei nepamirškite kas kelias dienas jų apversti, tuomet kvapas sklis stipriau. Kuo didesnės talpos buteliuką pasirinksite, tuo ilgesniam laikui kvapo užteks. Paprastai 100 ml. talpos buteliuko pakanka maždaug 3 mėnesiams. Statydami buteliuką, pasirinkite tokią vietą, kuri būtų toliau nuo saulės šviesos ir kitų šilumos šaltinių, tai padės kvapą išlaikyti ilgiau.

PURŠKIAMI KVAPAI

Purškiamus namų kvapus yra labai patogu naudoti, o svarbiausia, kad iškart po papurškimo kvapas greitai ir intensyviai pasklinda erdvėje. Purškikliai puikiai neutralizuoja nemalonius kvapus. Paprastai tokius kvapus mėgstame purkšti vonios kambaryje, tačiau tai tikrai nėra vien šiai zonai skirta alternatyva. Tokie purškikliai puikiai tinka bet kuriam kambariui, automobiliui, drabužių spintai ar net rankinei pakvepinti. Erbolinea purškiami kvapai išsiskiria savo sodrumu ir stipria koncentracija. Mažesnėms erdvėms pakanka vos vieno buteliuko paspaudimo ir aplinka maloniai užsipildo ryškiu, kvapniu aromatu. Svarbu paminėti, kad ir kaip norėtųsi, šie kerintys aromatai nėra tinkami purkšti ant kūno. Norintiems visada šalia savęs jausti panašius kvapus, rekomenduojame išbandyti skalbiniams skirtus Erbolinea kvapiklius.

KLASIFIKACIJA PAGAL NAMŲ ERDVĘ

1 8